OCN Evenement

OCN Rally

Op donderdag 29 augustus a.s. vindt onze OCN Bourgondische Autorally plaats!

 
Tijdens deze Bourgondische Autorally worden jullie uitgedaagd om verschillende puzzels te maken, aanwijzingen op te volgen en pitstops te maken bij diverse culinaire locaties. Geniet van de heerlijke hapjes, de mooie omgeving en ga ondertussen de uitdaging aan om (zo snel mogelijk) bij de volgende bestemming uit te komen. Was jij er vorig jaar ook bij? Dan weet jij dat dit een middag/avond wordt vol plezier, avontuur en heerlijke hapjes. Het belooft wederom een heel mooi event te worden, dus hopelijk mogen wij vele leden ontmoeten!

Iedereen is welkom en iedereen mag meedoen. In welke auto dan ook. Of je nu met je oldtimer, leaseauto, Ferrari of alles daar tussenin deelneemt, dat maakt niet uit. Voel je vooral welkom om deel te nemen.

Hieronder in het kort het programma voor deze dag:
15:00 uur: verzamelen op het Kerkplein te Gerwen
15:30 uur: start Autorally (onder het genot van de nodige culinaire pitstops)
20:00 uur: prijsuitreiking & naborrelen

Aanmelden en kosten: 
Aanmelden kan tot 26 augustus a.s. via het aanmeldformulier in de uitnodigingsmail. De kosten bedragen € 25,00 per persoon en deze worden achteraf gefactureerd. Wil je een mede-ondernemer of jouw partner meenemen, meld hem/haar dan ook even aan via voornoemd formulier. Wij zien jullie aanmeldingen met enthousiasme tegemoet en willen jullie vragen ook echt tijdig aan te melden in verband met de organisatie. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan vragen wij je vriendelijk om ook tijdig (minimaal 48 uur van te voren) af te melden.

Eventuele dieetwensen/allergieën kunnen via het aanmeldformulier worden doorgegeven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Zorg dat je deze geweldige middag/avond niet mist. Meld je vandaag nog aan en bereid je alvast voor op een middag en avond vol plezier, lekkere hapjes en onvergetelijke ervaringen. Wij hebben er in ieder geval alvast heel erg veel zin in!

Mochten er vragen zijn of mocht het niet lukken met aanmelden, dan horen wij dat graag via info@ocnuenen.nl. Graag tot de 29e!
Aanvang:
  • 29 augustus 2024
  • 15:00 uur
Tot:
  • 29 augustus 2024
  • 20:00 uur
Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen